Mestari -paketti

Täyden palvelun ratkaisu

Sähköinen taloushallinto Netvisorilla tai Procountorilla palvelua arvostavalle.

Palvelupakettiin kuuluu oma, nimetty kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Osto- ja myyntireskontrat hoidetaan viikoittain samoin laskujen maksaminen. Kirjanpito tehdään kuukausittain jaksotettuna ja raportit saat kommentoituna sähköpostiisi /raporttilinkit ohjelmassa ja kommentit sähköpostiisi.

Koko taloushallinto hoidetaan sähköisesti. Kaikki tositteet ovat siis saatavilla ja aina käden ulottuvilla ohjelmassa, raporteista sisään porautumalla. Myös luottokortti- ja käteistositteet kirjataan eTaskun/ eScannerin/Procountor Minin kautta kuukausittain kirjanpitoon. Sinun tehtävänäsi on vain varmistaa, että kaikki materiaali on toimitettu ja hyväksytty näitä kanavia käyttäen ja Onnimannin hallussa kalenterikuukautta seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä.

Pakettiin kuuluu myös ennakkoverojen riittävyyden arviointi 2 kertaa tilikaudessa sekä tavanomainen neuvonta liittyen kirjanpitoon, arvonlisäverotukseen tai välittömään verotukseen. Lisäksi pakettiin kuuluu tapaaminen 2 kertaa tilikaudessa.

Kisälli -paketti

Tehokas ja digitaalinen

Sähköinen taloushallinto Netvisorilla ta Procountorilla omatoimiselle yrittäjälle.

Palvelupakettiin kuuluu oma, nimetty kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Kirjanpito tehdään kuukausittain jaksotettuna ja raportit saat kommentoituna sähköpostiisi /raporttilinkit ohjelmassa ja kommentit sähköpostiisi.

Koko taloushallinto hoidetaan sähköisesti. Kaikki tositteet ovat siis saatavilla ja aina käden ulottuvilla ohjelmassa, raporteista sisään porautumalla. Myös luottokortti-ja käteistositteet kirjataan eTaskun/ eScannerin/Procountor Minin kautta kuukausittain kirjanpitoon. Sinun tehtävänäsi on vain varmistaa, että kaikki materiaali on toimitettu ja hyväksytty näitä kanavia käyttäen ja Onnimannin hallussa kalenterikuukautta seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä.

Pakettiin kuuluu myös ennakkoverojen riittävyyden arviointi tilikauden puolessa välissä sekä tavanomainen neuvonta liittyen kirjanpitoon, arvonlisäverotukseen tai välittömään verotukseen. Lisäksi pakettiin kuuluu tapaaminen kerran tilikaudessa, jossa käydään läpi yrityksen tilannetta tunnuslukujen

Artesaani -paketti

Perinteinen tai kevyt

Manuaalista työtä pelkäämättömälle sopiva ratkaisu.

Palvelupakettiin kuuluu oma, nimetty kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Kirjanpito tehdään kuukausittain (tai neljännesvuosittain) maksuperusteisesti ja raportit saat kommentoituna sähköpostiisi.

Taloushallinto hoidetaan Holvilla tai Procountor Sololla. Lisäksi vaihtoehtoisina toimitustapoina on eTasku ja paperitositteet. Kaikilta asiakkailtamme haetaan tiliotteet sähköisenä järjestelmäämme.

Sinun tehtävänäsi on varmistaa, että kaikkien tiliotetapahtumien tositteet sekä muu materiaali on toimitettu ja Onnimannin hallussa kalenterikuukautta (neljännesvuotta) seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä.

Pakettiin kuuluu myös ennakkoverojen riittävyyden arviointi kerran tilikaudessa sekä tavanomainen neuvonta liittyen kirjanpitoon, arvonlisäverotukseen tai välittömään verotukseen.

Palkanlaskenta

Sovitaan sopiva ratkaisu

Palkanlaskenta pyritään tekemään samassa järjestelmässä kuin yrityksen kirjanpitokin eli Netvisorissa tai Procountorissa. Näin palkanlaskennan tiedot ovat kirjanpidossa aina ajantasalla.

Valitusta palvelupaketista riippuen myös palkkojen maksaminen voi sisältyä sopimukseen. Tulorekisteri-ilmoitukset hoidamme palkanlaskenta-asiakkaillemme aina.