Jenni

Jenni on Onnimannin perustaja ja jokapaikanhöylä, joka työskentelee sekä Hämeenlinnan että Tampereen toimistolla. Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi sekä laskentatoimen kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin Jenni työskenteli kymmenisen vuotta kansainvälisen konsernin palveluksessa ja sen jälkeen kymmenen vuotta valtiolla. Start-up yritykset, kansainvälinen kauppa ja liiketoiminnan kehittäminen ovat erityisen lähellä Jennin sydäntä. 

jenni.mannila(at)talousverkko.fi
p. 040 8304405

Tiina L

Tiina L:n vastuulla on taloyhtiöiden palkan- ja palkkioiden laskenta sekä ostoreskontrat ja maksuliikenne. Lisäksi hän tekee kirjanpidon tehtäviä. Tiina on koulutukseltaan merkonomi. Tiina L työskentelee Tampereen toimistolla

taloyhtiot.asiakaspalvelu(at)talousverkko.fi
p. 03 7156 001 (ark. klo 12-15)

Kukkis

Kukka-Katriina työskentelee harjoittelijana Tampereen toimistolla

taloyhtiot.asiakaspalvelu(at)talousverkko.fi
p. 03 7156 001 (ark. klo 12-15)

Päivikki

Päivikki on Onnimannissa uusin kirjanpitäjä, mutta kokenein. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. Päivikki on tarkka ja miettii jatkuvasti, miten toimintaa voi kehittää. Taloushallinnon vastapainoksi Päivikki kirjoittaa runoja. Päivikki työskentelee Hämeenlinnan toimistolla

paivikki.iivari(at)talousverkko.fi
p. 041 3171 222

Tiina K

Tiina K toimii Onnimannissa kiinteistökirjanpitäjänä. Hänellä on yli viiden vuoden kokemus taloyhtiöiden kirjanpidosta ja vastikevalvonnasta. Hän on suorittanut KPT1-tutkinnon vuonna 2015. Tiina työskentelee Tampereen toimistolla.

taloyhtiot.asiakaspalvelu(at)talousverkko.fi
p. 03 7156 001 (ark. klo 12-15)

Katja

Katja työskentelee Onnimannissa palkanlaskennan parissa. Sen lisäksi hän on Hämeenlinnan toimistolla toimistoapulaisena. Hän hoitaa postituksia, laskutuksia, asiakasrekisterin ylläpitoa ja montaa muuta juoksevaa asiaa.

katja.sorama(at)talousverkko.fi 

Roosa

Roosa on koulutukseltaan merkonomi ja Hämeenlinnan toimiston vakikasvo. Roosa on Onnimannin oma kasvatti. Hän tuli Onnimanniin alunperin työharjoitteluun ja nykyisin hän toimii asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Onnimannissa. Roosalla on Onnimannissa eniten asiakkaita.

roosa.heikkila(at)talousverkko.fi
p. 050 581 3918

Terhi

Terhillä on pitkä kokemus kirjanpidosta valtiolla ja tase-puoli onkin siksi hänellä erityisen hyvin hallinnassa. Terhille sähköinen taloushallinto on tapa toimia, eikä paluuta mappeihin enää hänen kohdalla ole. Terhi työskentelee Hämeenlinnan toimistolla osa-aikaisesti.

terhi.vanhanen(at)talousverkko.fi
p. 045 252 3580 (ma, ke ja pe 8-16)