Jenni M

Jenni on Onnimannin perustaja ja jokapaikanhöylä, joka työskentelee sekä Hämeenlinnan että Tampereen toimistolla. Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi sekä laskentatoimen kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin Jenni työskenteli kymmenisen vuotta kansainvälisen konsernin palveluksessa ja sen jälkeen kymmenen vuotta valtiolla. Start-up yritykset, kansainvälinen kauppa ja liiketoiminnan kehittäminen ovat erityisen lähellä Jennin sydäntä. Kirjanpidon lisäksi Jenni tekee palkanlaskentaa.

Jenni H

Jenni H on erikoistunut hevostallien kirjanpitoon. Hän on koulutukseltaan merkonomi ja hänellä on itselläänkin hevonen. Jenni on työskennellyt myös lomittajana, joten tallien asiat ovat hänelle monella tapaa tuttuja. Jennin toimipiste on Hämeenlinnassa, mutta hän työskentelee myös kotoaan Tammelasta käsin.

Kailin

Kailin työskentelee Onnimannissa osa-aikaisesti ja pääosin kotoaan käsin. Pääkaupunkiseudulla asuva Kailin on Onnimannin linkki siellä suunnalla oleviin asiakkaisiin. Koulutukseltaan Kailin on merkonomi.

Katja

Katja työskentelee Onnimannissa palkanlaskennan parissa. Sen lisäksi hän on Hämeenlinnan toimistolla toimistoapulaisena. Hän hoitaa postituksia, laskutuksia, asiakasrekisterin ylläpitoa ja montaa muuta juoksevaa asiaa. 

Roosa

Roosa on koulutukseltaan merkonomi ja Hämeenlinnan toimiston vakikasvo. Roosa on Onnimannin oma kasvatti. Hän tuli Onnimanniin alunperin työharjoitteluun ja nykyisin hän toimii asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Onnimannissa. Roosalla on Onnimannissa eniten asiakkaita.

Terhi

Terhillä on pitkä kokemus kirjanpidosta valtiolla ja tase-puoli onkin siksi hänellä erityisen hyvin hallinnassa. Terhille sähköinen taloushallinto on tapa toimia, eikä paluuta mappeihin enää hänen kohdalla ole.