Jenni M

Jenni on Onnimannin perustaja ja jokapaikanhöylä, joka työskentelee sekä Hämeenlinnan että Tampereen toimistolla. Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi sekä laskentatoimen kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin Jenni työskenteli kymmenisen vuotta kansainvälisen konsernin palveluksessa ja sen jälkeen kymmenen vuotta valtiolla. Start-up yritykset ja liiketoiminnan kehittäminen ovat erityisen lähellä Jennin sydäntä.

Jenni H

Jenni H on erikoistunut hevostallien kirjanpitoon. Hän on koulutukseltaan merkonomi ja hänellä on itselläänkin hevonen. Jenni on työskennellyt myös lomittajana, joten tallien asiat ovat hänelle monella tapaa tuttuja. Jennin toimipiste on Hämeenlinnassa, mutta hän työskentelee myös kotoaan Tammelasta käsin.

Kailin

Kailinille on keskitetty Holvia käyttävät asiakkaat, mutta on hänellä useita Procountorissakin olevia asiakkaita. Kailinin vahvuus on hyvä asiakaspalvelutaito. Kailin on koulutukseltaan merkonomi. Pääkaupunkiseudulla asuva Kailin on Onnimannin linkki siellä suunnalla oleviin asiakkaisiin, vaikka Kailinilla on asiakkaita ympäri Suomea.

Katja

Katja työskentelee Onnimannin Hämeenlinnan toimistolla toimistoapulaisena. Hän hoitaa postituksia, laskutuksia, asiakasrekisterin ylläpitoa ja montaa muuta juoksevaa asiaa. Lisäksi hän tekee kirjanpidon avustavia tehtäviä.

Roosa

Roosa tuli Onnimanniin alun perin työssäoppiin. Roosa sopi Onnimanniin niin mainiosti, ettei häntä voinut pois päästää. Roosa tekee Jenni M:n asiakkaiden kirjanpidon avustavia tehtäviä ja auttaa tarvittaessa muitakin onnimannilaisia.

Terhi

Terhillä on pitkä kokemus kirjanpidosta valtiolla ja tase-puoli onkin siksi hänellä erityisen hyvin hallinnassa. Terhille sähköinen taloushallinto on tapa toimia, eikä paluuta mappeihin enää hänen kohdalla ole.