Jenni Mannila

Jenni on Onnimannin perustaja ja jokapaikanhöylä, joka työskentelee sekä Hämeenlinnan että Tampereen toimistolla. Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi sekä laskentatoimen kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin Jenni työskenteli kymmenisen vuotta kansainvälisen konsernin palveluksessa ja sen jälkeen kymmenen vuotta valtiolla. Start-up yritykset, kansainvälinen kauppa ja liiketoiminnan kehittäminen ovat erityisen lähellä Jennin sydäntä. Vapaa-aikanaan Jenni metsästää hirvieläimiä, lenkkeilee ja kuskaa lapsia harrastuksiin.

jenni.mannila(at)talousverkko.fi
p. 040 8304405

Aino Vuorinen

Aino on kokenut kirjanpitäjä, joka työskentelee Tampereella. Ainolle on Onnimannissa keskitetty Netvisor-asiakkaat. Ainoa on asiakas kuvaillut sanoilla ”kaikkein tarkin kirjanpitäjä ikinä”. Koska Aino osaa hyödyntää Netvisorin automaatiota, tarkkuus ei kuitenkaan heikennä tehokkuutta.

aino.vuorinen(at)talousverkko.fi
p. 044 974 2180

Merja Tuominen

Merja on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja hän hallitsee hyvin Procountor -järjestelmän. Merja työskentelee Onnimannissa pääkirjanpitäjänä. Omien nimettyjen asiakkaiden hoidon lisäksi Merja neuvoo muita Onnimannin kirjanpitäjiä. Merja työskentelee Tampereella.

merja.tuominen(at)talousverkko.fi
p. 044 973 3809

Roosa Heikkilä

Roosa on koulutukseltaan merkonomi ja Hämeenlinnan toimiston vakikasvo. Roosa on Onnimannin oma kasvatti. Hän tuli Onnimanniin alunperin työharjoitteluun ja nykyisin hän toimii asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Onnimannissa. Roosalla on erikoistunut Holvia käyttävien asiakkaiden kirjanpitoon. Roosa käy salilla, katsoo elokuvia ja sarjoja.

roosa.heikkila(at)talousverkko.fi
p. 044 240 0855

Raija Rosenqvist

Raija on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja toiminut aikaisemmin tilitoimistoyrittäjänä. Raijalle on keskitetty perinteistä paperista taloushallintoa toivovat asiakkaat. Raija työskentelee Tampereen toimistolla.

raija.rosenqvist(at)talousverkko.fi
p. 044 722 0510

Marjatta Kariniemi

Marjatta on hallintotieteiden maisteri, KLT-kirjanpitäjä ja sivutoiminen kirjanpidon opettaja. Marjatta työskentelee Hämeenlinnan toimistolla. Marjatta harrastaa neulomista ja Hämeenlinnan toimistolla kuljetaankin usein Marjatan tekemissä upeissa villasukissa.

marjatta.kariniemi(at)talousverkko.fi
p. 044 077 3292

Katja Sorama

Katja työskentelee Onnimannissa palkanlaskennan parissa. Sen lisäksi hän hän hoitaa taloyhtiöiden ostoreskontria. Katja työskentelee pääsääntöisesti etänä kotoaan Forssasta käsin.

katja.sorama(at)talousverkko.fi
p. 041 317 1222