Jenni

Jenni on Onnimannin perustaja ja jokapaikanhöylä, joka työskentelee sekä Hämeenlinnan että Tampereen toimistolla. Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi sekä laskentatoimen kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin Jenni työskenteli kymmenisen vuotta kansainvälisen konsernin palveluksessa ja sen jälkeen kymmenen vuotta valtiolla. Start-up yritykset, kansainvälinen kauppa ja liiketoiminnan kehittäminen ovat erityisen lähellä Jennin sydäntä. Vapaa-aikanaan Jenni metsästää hirvieläimiä, lenkkeilee ja kuskaa lapsia harrastuksiin.

jenni.mannila(at)talousverkko.fi
p. 040 8304405

Tiina L

Tiina L:n vastuulla on taloyhtiöiden palkan- ja palkkioiden laskenta sekä ostoreskontrat ja maksuliikenne. Lisäksi hän tekee kirjanpidon tehtäviä. Tiina on koulutukseltaan merkonomi. Tiina L työskentelee Tampereen toimistolla. Tiinan vapaa-aika kuluu kahden koiran ja liikunnan parissa.

tiina.lundan(at)talousverkko.fi
p. 044 726 6495

Raija

Raija on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja toiminut aikaisemmin tilitoimistoyrittäjänä. Raijalle on keskitetty perinteistä paperista taloushallintoa toivovat asiakkaat. Raija työskentelee Tampereen toimistolla.

raija.rosenqvist(at)talousverkko.fi
p. 044 722 0510

Merja

Merja on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja hän hallitsee hyvin Procountor -järjestelmän. Merja työskentelee Onnimannissa pääkirjanpitäjänä. Omien nimettyjen asiakkaiden hoidon lisäksi Merja neuvoo muita Onnimannin kirjanpitäjiä. Merja työskentelee Tampereella.

merja.tuominen(at)talousverkko.fi
p. 044 973 3809

Tiina K

Tiina K toimii Onnimannissa kiinteistökirjanpitäjänä. Hänellä on seitsemän vuoden kokemus taloyhtiöiden kirjanpidosta ja vastikevalvonnasta. Hän on suorittanut KPT1-tutkinnon vuonna 2014. Tiina työskentelee Tampereen toimistolla.

tiina.karhula(at)talousverkko.fi
p. 044 203 2017

Katja

Katja työskentelee Onnimannissa palkanlaskennan parissa. Sen lisäksi hän hän hoitaa taloyhtiöiden ostoreskontria. Katja työskentelee pääsääntöisesti etänä kotoaan Forssasta käsin.

katja.sorama(at)talousverkko.fi
p. 041 317 1222

Roosa

Roosa on koulutukseltaan merkonomi ja Hämeenlinnan toimiston vakikasvo. Roosa on Onnimannin oma kasvatti. Hän tuli Onnimanniin alunperin työharjoitteluun ja nykyisin hän toimii asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Onnimannissa. Roosalla on Onnimannissa eniten asiakkaita.  Roosa käy salilla, katsoo elokuvia ja sarjoja.

roosa.heikkila(at)talousverkko.fi
p. 044 240 0855