Jenni

Jenni on Onnimannin perustaja ja jokapaikanhöylä, joka työskentelee sekä Hämeenlinnan että Tampereen toimistolla. Koulutukseltaan Jenni on kansainvälisen kaupan tradenomi sekä laskentatoimen kauppatieteiden maisteri. Aikaisemmin Jenni työskenteli kymmenisen vuotta kansainvälisen konsernin palveluksessa ja sen jälkeen kymmenen vuotta valtiolla. Start-up yritykset, kansainvälinen kauppa ja liiketoiminnan kehittäminen ovat erityisen lähellä Jennin sydäntä. Vapaa-aikanaan Jenni metsästää hirvieläimiä ja valmentaa juniorisalibandya.

jenni.mannila(at)talousverkko.fi
p. 040 8304405

Tiina L

Tiina L:n vastuulla on taloyhtiöiden palkan- ja palkkioiden laskenta sekä ostoreskontrat ja maksuliikenne. Lisäksi hän tekee kirjanpidon tehtäviä. Tiina on koulutukseltaan merkonomi. Tiina L työskentelee Tampereen toimistolla. Tiinan vapaa-aika kuluu kahden koiran ja liikunnan parissa.

tiina.lundan(at)talousverkko.fi
p. 044 726 6495

Kukkis

Kukka-Katriina työskentelee harjoittelijana Tampereen toimistolla.

kukka-katriina.jarvinen(at)talousverkko.fi

Raija

Raija on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja toiminut aikaisemmin tilitoimistoyrittäjänä. Raijalle on keskitetty perinteistä paperista taloushallintoa toivovat asiakkaat. Raija työskentelee Tampereen toimistolla.

raija.rosenqvist(at)talousverkko.fi
p. 0400 519 647

Tiina K

Tiina K toimii Onnimannissa kiinteistökirjanpitäjänä. Hänellä on seitsemän vuoden kokemus taloyhtiöiden kirjanpidosta ja vastikevalvonnasta. Hän on suorittanut KPT1-tutkinnon vuonna 2014. Tiina työskentelee Tampereen toimistolla.

tiina.karhula(at)talousverkko.fi
p. 044 203 2017

Katja

Katja työskentelee Onnimannissa palkanlaskennan parissa. Sen lisäksi hän on Hämeenlinnan toimistolla toimistoapulaisena. Hän hoitaa postituksia, laskutuksia, asiakasrekisterin ylläpitoa ja montaa muuta juoksevaa asiaa.

katja.sorama(at)talousverkko.fi 

Roosa

Roosa on koulutukseltaan merkonomi ja Hämeenlinnan toimiston vakikasvo. Roosa on Onnimannin oma kasvatti. Hän tuli Onnimanniin alunperin työharjoitteluun ja nykyisin hän toimii asiakasvastuullisena kirjanpitäjänä Onnimannissa. Roosalla on Onnimannissa eniten asiakkaita.  Roosa käy salilla, katsoo elokuvia ja sarjoja.

roosa.heikkila(at)talousverkko.fi
p. 050 581 3918

Terhi

Terhillä on pitkä kokemus kirjanpidosta valtiolla ja tase-puoli onkin siksi hänellä erityisen hyvin hallinnassa. Terhille sähköinen taloushallinto on tapa toimia, eikä paluuta mappeihin enää hänen kohdalla ole. Terhi työskentelee Hämeenlinnan toimistolla osa-aikaisesti.

terhi.vanhanen(at)talousverkko.fi
p. 045 252 3580 (ma, ke ja pe 8-16)